Spændende hjemmeside om Parsifal

Internettet er blevet dagligdag for millioner og atter millioner af mennesker verden over – helt ufatteligt hvordan vi omgås det med den største selvfølgelighed. For blot ti år siden eksisterede det ganske vist allerede, men de fleste af os skænkede det ikke en tanke, benyttede det måske i ny og næ.

Selvom nettet domineres af forretning til den ene side og pjat til den anden, og man ofte kan overvældes af en akut mæthedsfornemmelse, finder man lykkeligvis fra tid til anden vej til virkeligt interessante, ikke-kommercielle sider, der giver én appetitten tilbage. Der sidder mennesker rundt omkring i verden, der samler informationer og tænker tanker og er parat til at dele dem med andre.

Helt tilfældigt faldt jeg over en hjemmeside, der ene og alene beskæftiger sig med Wagners Parsifal. Her er genfortællinger, oversættelser, beskrivelser af kilderne, anmeldelser af indspilningerne og meget, meget mere. Der er virkelig tale om et overflødighedshorn af oplysninger. Siden er på engelsk og udarbejdet af en Derrick Everett og kan altså varmt anbefales. Man finder den her.

Dette indlæg er gemt i Andre hjemmesider, Parsifals Venner. Hent permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *