Rapport fra turen til Berlin

800px-Deutsche_Oper_Berlin._Ansicht_von_SüdostenVi (18 personer – 2 stødte til senere) mødtes en tidlig fredag morgen under uret på Aarhus Banegård, og efter en hyggelig togtur ankom vi til Berlin kl 14.30. S-tog og U-Bahn til vores ”stamhotel” Mercure i Fuggerstrasse nær Nollendorfplatz.

Efter indkvartering drog nogle i Komiches Oper for at se Xerxes, som efter sigende var en både fin og sjov forestilling. Andre gik i Deutsches Oper for at se Don Giovanni. Efter sigende en ganske og aldeles gruopvækkende oplevelse. Nogle overvejede alvorligt at gå i pausen! Atter andre gik tur i området, spiste godt på en italiensk restaurant, gik på champagnebar og hjem på hotellet til hygge.

Lørdag: Med bus 100 gennem Tiergarten og videre til Unter den Linden, hvorefter vi gik hver for sig for at nyde Berlin og det smukke vejr.

Kl. 16 afgang til Parsifal, som var en fantastisk flot forestilling – en anderledes opsætning, som tog sin begyndelse ved Jesu Korsfæstelse og førte os gennem historien/tiden til nutiden (Parsifal var i jakkesæt!)

Søndag: Var der arrangeret tur til Rigsdagskuplen med den imponerende udsigt. Ellers opsøgte man de steder i byen, man havde på ønskesedlen. Men allerede kl 15 var der afgang til Deutsches Oper, hvor vi skulle opleve ”Trojanerne”. En meget lang og ligeså smuk forestilling. Utroligt mange medvirkende – en talte koret til over 100 medlemmer – flot, flot – og fascinerende og dygtige dansere. Men især nød vi Roberto Alagnas smukke stemme.

Derefter middag på vores ”stamrestaurant” San Marco og hjem til hygge på hotellet, hvor vi – til Eriks store undren – fejrede hans fødselsdag med champagne og sang!!!
Mandag hjem efter tre dejlige dage med mange oplevelser og særdeles hyggeligt samvær.

Vi glæder os allerede til næste tur!
Anne-Dorte og Henny

Dette indlæg er gemt i Parsifals Venner, Rejser. Hent permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *