Kommende arrangement med Nila Parly

Onsdag d. 20.januar kl. 19. får vi besøg af Nila Parly, der vil give sit bud på Kasper Bech Holtens Ring opsætning på Operaen i København 2006 med specielt fokus på Brünnhilde.

Nila Parly er cand.mag. i musik og litteraturvidenskab og har skrevet ph.d. i musikvidenskab med afhandlingen: ”Absolut sang. Klang, køn og kvinderoller i Wagners værker” samt flere bøger om Wagners kvinderoller, som vi tidligere har drøftet i vores studiekreds.

Arrangementet kommer som vanligt til at foregå i foredragssalen på Hadsten Højskole, Østergade 49, 8370 Hadsten og koster kr. 100,- inkl. kaffe/te/kage.(gæster 150 kr) Betaling ved indgangen. Vi beder om tilmelding senest tre dage inden via info@parsifalsvenner.dk, kontaktformularen eller per brev til Parsifals Venner, c/o Bangholmklinikken, Århusvej 30, 8410 Rønde.

www.nilaparly.dk

Dette indlæg er gemt i Arrangementer, Parsifals Venner. Hent permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *